Vezetékes távközlés

Új szolgáltatások, új kereskedelmi vezetô az eTelnél

Calling card SMS-re is

Múlt hónapban dobta piacra Private Talk kártyájának legfrissebb szolgáltatását az eTel Magyarország Kft., melynek különlegessége a rendkívül kedvezô áron elérhetô rövid szöveges üzenet (SMS) küldési lehetôség. A Private Talk kártyával az eTel a calling card piacra lépett be, és elsôsorban olcsó nemzetközi telefonálási lehetôséget kínált vele.
Az új szolgáltatással viszont a kártya alkalmas arra is, hogy mobiltelefon hálózatokba küldjünk vele SMS üzeneteket, kiemelkedôen kedvezô, nettó 15 forintos áron. A Private Talk a telefonkártyák legújabb generációját képviseli. Segítségével bármilyen telefonról elérhetôek az alacsony percdíjak. A 2000 és 5000 forint értékben forgalomba került kártyával a világ bármely pontjára lehet telefonálni az általában elérhetô telefonköltségek töredékéért. A kártya tulajdonosa ingyenesen használhatja a 06-80-988-988 behívó-számot, és élhet a másodperc alapú számlázás, valamint a telepítési és havidíj nélküli díjszabás elônyeivel. Az eTel hívókártyájával olcsóbb a tengerentúli beszélgetés, mint itthon a mobil hívás. Percdíjai közelítenek ahhoz a díjszabáshoz, amely a távközlés tényleges felszabadítása után léphetne életbe.
A kártya Budapest minden postahivatalában, a Lapker hírlapboltjaiban és másutt, az ország több mint 300 pontján vásárolható meg. A Private Talk kártyával az Interneten keresztül egyszerûen, gyorsan, többféle módon is lehet szöveges üzenetet küldeni, valamint a távközléssel kapcsolatos szolgáltatásokat igénybe venni. Az "smskartya.hu" honlap az ide látogató kártyatulajdonosoknak lehetôséget kínál arra, hogy anonim módon, vagy úgy küldjenek üzenetet, mintha azt saját telefonjukról kezdeményezték volna. A regisztrált felhasználóknak a bejelentkezést követôen már csak Private Talk kártyájuk PIN-kódját kell megadni, és a regisztráció után a kártya kényelmi szolgáltatásai is elérhetôk. A kártya lehetôvé teszi ugyanis saját telefonkönyv generálását vagy több kártya egyidejû felvételét az üzenetközpont adatbázisába.

Új kereskedelmi igazgató
Sátor Csabá
t nevezték ki a cég új kereskedelmi igazgatójának. Az új vezetô korábban a TVNET Számítástechnikai Kft. ügyvezetôje volt. A cégnél elsôsorban az értéknövelt hang-, adat- és Internet szolgáltatások értékesítési hatékonyságának további növelésére fogja összpontosítani energiáit. Kiemelt feladatai közé tartozik új kereskedelmi csatornák kiépítése annak érdekében, hogy a jelenleginél szélesebb körben tegye hozzáférhetôvé az eTel Magyarország által versenyképes áron kínált üzleti kommunikációs lehetôségeket.